MediFitness™  Orvos- és Sporttudományi Központ - tudományos kutatásaink

A MediFitness™ Orvos- és Sporttudományi Központ számos egészségügyi-, életmód- és fitnesz eljárás, valamint szolgáltató elemzését is felvállalja, korszerű biometriai-statisztikai módszerekkel vizsgálja és számszerűsíti (objektivizálja) azok hatékonyságát.
 

A tudomány által elvárt módszertan alapján meggyőző eredményeket mutató eljárások és Szolgáltatók a MediFitness™ Privát Védjegy használatára kapnak engedélyt.

A legjobb eredményeket elérő eszközöket, módszereket saját protokollunkba is beillesztjük, sőt franchise partnereink számára akár oktatjuk is.

Szeretné, ha az Ön készüléke, eljárása is a legjobbak közé tartozna és erről a célcsoport értesülne is?

Ha terméke már bizonyított, akkor segítünk!

Ténylegesen mérhető hatékonyság, reprodukálhatóság esetén megkapja Privát Védjegyünket és saját protokollba is beemeljük készülékét, eljárását – de csak ha a legjobbak közé tartozik és ezt bizonyítani is tudja…!

A standardizációs feltételeket, az eljárási protokollt és a Jelentkezési lapot kérje Központunktól!

A javasolt prémiumpartnerekkel a lehető legszorosabb szakmai kapcsolatot alakítottuk ki, ami biztosítja az egyén számára az egészségügyi állapotjavításának maximális integritását és a minőségbiztosítási szempontok maradéktalan érvényesülését!

                  


                                                                                                   


 


 

To Top